У групах 49к3 та 46к3 відбулася директорська перевірна робота, під час якої майбутні кухарі продемонстрували свої професійні навички. Студенти вправно приготували складні страви з бенкетним оформленням, вражаючи креативністю та майстерністю.
У кожного успішного кухаря є свій особистий старт, а контрольні роботи – це той момент, коли ми закладаємо основи професійного зростання. Сьогодні наші студенти перевіряли свої знання, вивчали помилки й отримували нові уроки.
Майбутнє кулінарне мистецтво в надійних руках! Уже зовсім скоро ці талановиті люди радуватимуть нас своїми стравами та десертами. Бажаємо їм наснаги й упевненості у своїх силах!
Це ще один крок до вдосконалення їхніх умінь та опанування майбутньої професії!