Кухарі на контрольній – як шефи на кухні!

Сьогодні у 26к3 групі кухарів справжня спека – контрольна робота! Ні, це не про те, що хтось перепалив соус 😄, а про те, як наші майбутні майстри кулінарного фронту показують, що знають, як смажити, варити й не боятися термінів типу “франжипан” чи “емульсія”.

🍝 Рівень напруги: як у духовці на 220°C.
🍰 Рівень креативу: як у кращих ресторанах світу.
🍳 Рівень готовності: на максимум!

Цікаво, хто ж сьогодні склав свій “кулінарний екзамен” на 11 з плюсом? Можете і самі поставити оцінки за яскравими світлинами страв.

P.S. Наші кухарі знають, що навіть найсмачніший борщ починається з правильної контрольної! 🥄