Категорія Навчально-виробнича робота

Кулінарне мистецтво “під прицілом” таймера

Кулінарне мистецтво "під прицілом" таймера

Коли кухарі беруться за приготування бенкетних страв на контрольній роботі, кухня перетворюється на справжню лабораторію смаків. І навіть повітряна тривога, яка відтерміновує приготування вибраних страв, не може…

Кожна контрольна – це ще одна сходинка до успіху!

Кожна контрольна – це ще одна сходинка до успіху!

Сьогодні у 36к3 групі кухарів-кондитерів відбулася контрольна робота, де студенти демонстрували свої знання та вміння, набуті протягом навчання. Теорія і практика йшли пліч-о-пліч – від тонкощів технології…

Відбулась контрольна робота у 46к3 та 49к3 групах

Відбулась контрольна робота у 46к3 та 49к3 групах

У групах 49к3 та 46к3 відбулася директорська перевірна робота, під час якої майбутні кухарі продемонстрували свої професійні навички. Студенти вправно приготували складні страви з бенкетним оформленням, вражаючи…

Стартувала олімпіада серед кухарів

Стартувала олімпіада серед кухарів

6 листопада пройшов перший етап обласної олімпіади з предмету “Технологія приготування їжі”. Серед 10 учасників було обрано трьох найкращих, ці студенти представлятимуть заклад освіти на обласному етапі.

День знань по-сучасному: Тімбілдінг для першокурсників

День знань по-сучасному: Тімбілдінг для першокурсників

2 вересня наш навчальний заклад організував креативний Тімбілдінг для першокурсників, що залишив у всіх позитивні враження. Захід пройшов у теплій та невимушеній атмосфері, де здобувачі освіти та…